Thursday, January 15, 2009

Pressies



Ada 2 wishes nak dibuat pada hari yg berbahagia ini.



Pertamanya, nak Wish A 'Happy Birthday to my Mum'! Semoga panjang umur, sihat sejahtera, dimurahkan rezeki and selalu2 la dtg Plymouth hendaknya... Amin...


Yang keduanya, nak wish congrats to my fren Nabil yg telah slmt bergelar bapa semlm kpd puteri comelnya Sara Nafisa. Praying for all the good things to come your way!


Kenapa letak gambar Aisyah dalam kotak utk entry ni? Sengaja.


Ok, Ok, sbb makna gmbr tersebut adalah symbolic. It's a two-fold thing, you see.


Utk my mom:
Expect a gift in the post coming your way. No, I have not posted Aisyah back to Msia in a box, but it's the next best thing. (wink wink!)


To Nabil:
Okay, babies don't come out of a box, in fact they only come out after much pushing or in my case, a lot of prodding and shoving into an open stomach, but it's the greatest gift that life can bring! Rejoice! I'm happy for ya, mate!


2 comments:

MRM said...

Ha ha, kesian tengok muka Aisyah, cam ala2 confuse gitu :P

Anyway, lately dah start byk update, sure internet / phone line sudah selamat masuk rumah ni :)

EyesOfNabil said...

ish2..kalo tensen dgn keje phd jgn la post si aisyah tu dlm parcel bg kat mak :D

hai..x dpt bayang camne la farid nnt nak handle twins...di perantauan lak tu...ke..dia post bini dia balik lak dulu...