Monday, January 5, 2009

Ala-ala Snow Gitu..

.. Tp x leh lawan ET kat Germany... :)







Taken in early January 2009

8 comments:

sumpit said...

tu aaa, manjang snowing kat sini.
aku baru blk travel smlm, dah snow tebal. ingat hari ni nak g grocery shop, tp snow lg... weather forecast kata smpai lusa, aduh tension2... susah tu nak naik basikal

Anggerik Hutan said...

kak noris salam maal hijarah n hapi new year..

MRM said...

Mmg 'ala-ala snow' gitu sbb tak nampak pun snow nyer, he he. Ke mataku yang dah KO :D

sumpit said...

aah, gmbr yg last tu mcm kat haunted cemetery je

Oyis said...

et:
best la snow, at least sejuk, tp ada snow... sini sejuk, angin kuat, tp takat tu je la :P

zai:
salam maal hijrah n a good year 2 u too... zai kat korea lg ke dah habis dah?

Mas:
itu psl la ala2 snow, mcm xde je snow nyer... ada org panggil frost, ada org panggil sleet, yg nyata mmg sejuk n icy la jalan. nak gi school pon kena hati2 sgt sbb licin

et:
gmbr yg last tu siap ada floating object (orbit yeh org panggil?)tu keh keh..

Anggerik Hutan said...

masih kat sini lagi kak..insyaAllah bulan 6 ni abisla..tak saba ni nak blk..hehehe

RW said...

Salam Noris,
nostalgia saya baca blog you. Winter memang bad dream untuk young mom. Nak keluar tak leh. Nak ambil wuduk, ya ampun. Sabar la ya. Lepas tu bila rasa terkurung mula la bengan semacam. Sibuk-sibukkan diri. Dan sebagai orang tua (lately nie memang terasa tua) rajin-rajin sediakan madu lemon kat rumah, sama ada beli atau buat sendiri. Untuk kuatkan antibody. (Tuanya rasa lately nie....)

Oyis said...

RW:
Dr, haha, mmg rasa bengang bila terkurung, tp slowly la tgh menyesuaikan diri. Tu la, tgh recover dari demam pon ni, senang sgt nak kena, susah plak nak baik...