Saturday, January 24, 2009

Ni mangkuk Ibu ke...

... topi Aisyah?

Aisyah suka sgt main mangkuk plastik ni... apa bole buat?

video

5 comments:

EyesOfNabil said...

kerap giler awak update skrg :P
huhuhu..

sy tgh amek multivitamin skrg..tambah tenaga :P

Oyis said...

eon:
haha, rahsia dia kita wat klip2 yg pendek2 cam ni n upload it all on one day aje, tp scheduled utk release day by day. utk family (n also friends kalo ada) kat msia punya daily dose of aisyah indulgence. kesian my family, ramai yg rindu kan dia, esp my side of the family, coz cucu sulung...

bagus amik multivits tu. mmg ada anak kecik ni slalu rasa tired2. sbb perubahan tu mendadak kan? kena sabar byk2 hehe...

yzmahoney said...

agaknyer warna ijau ala2 shrek menarik perhatian die kot...cube kasi tgk citer shrek mesti suke!! hehehe

Jia said...

aisyah nak tolong ibu dia masak la tu..anak dara la katakan..hehe

Oyis said...

yzma:
ala.. kalo kita pakai mangkuk merah ke, biru ke, sama je... dia mesti nak wat main... nasib mangkuk plastik.. hehe

jia:
a ah, masin mulut awak hrp2 besar esok rajin masak ni, anak dara kita nih. jgn besok jd tuan puteri dlm bilik aje bila ibu dia masak huhu...