Wednesday, January 21, 2009

More About Oyis

Dpt tag ni dari K Diana. Sorry lambat buat, sbb agak busy lately ni... Mula2 mcm x sempat buat, dah buat macam seronot plak.

“The rules are simple. Use Google Image to search the answers to the questions below. Then you must choose a picture in the first page of the results, and post it as your answer. After that tagged 6 people.”



1. I am a 'Mama trying to get her PhD'
Ye, tgh juggling n managing

2. I really want to go to 'my graduation ceremony'

Ni jubah UoP. Semuga sampai cita2 nak pakai secara rasmi jubah ini


3. My favorite place is 'home'

Or the mall... hehe


4. My favourite thing is 'blogging'

Yea. Lagha. Apa bole buat


5. My favourite drink is 'Apple Juice'
Yum

6. My favourite food is 'Pizza'

Double Yum


7. My favourite color is 'Pink'


PiNk yg penyanyi ti juga saya suka lagu2 dia


8. I live in 'Plymouth'



Plymouth UK, bkn USA (ada jg yg nama serupa)


9. I was born in 'Kelantan'


Kawe oghe Klate... Ado masalah ko?


10. My college was 'Challney Community College, Luton' (1997)



Nostalgia sungguh wat O Levels kat sini (GCSE). Rasa mcm lightyears dulu...


11. My favourite story is '50 First Date'


Tiap2 kali tgk mesti nangis. Titanic came a close second, though.



12. My hobby is 'Bloghopping'

Mcm x de hobby je aku nih. But ni honest la nih. Bole je bubuh membaca ke, berkenalan ke, mendengar muzik ke (mcm kecik2 dulu), tp oh-so-cliche la

13. I wish for 'a happy family'

Cliche or not, mmg aku doakan ni hari2

Aku tgh dgr lagu 'Menjaga Hati' oleh Yovie & Nuno. Mcm best la plak. Bakal jd fav song ni, tp x leh lawan lagu Cinta Abadi by Blackrose, sbb tu lagu chenta aku & Hubs... hehe....

Ok, aku x tag sapa2. Semua nak silal lah buat di blog masing2. Semua adalah di'welcome' utk men-self tag diri sendiri. Come on, y'know you want to.... (bunyi lucah plak!).

2 comments:

Anonymous said...

ups sorry delete plz [url=http://duhum.com].[/url]

Anonymous said...

porn [url=http://pornushi.ru/english-version/sex-vedio/page_409.htm]nude male pictures[/url]