Thursday, April 15, 2010

Just Beautiful


This picture holds the essence of Beautiful. My beautiful child, surrounded by beautiful spring flowers, underneath the beautiful British sun. SubhanAllah, indah nya!

PS: Entry ni adalah entry ke 500 sejak start berblogging. Boleh tahan byk jgk aku merapu dan meraban ye?


6 comments:

azzamoro said...

500? banyaknyerr... i pun tak sampai half 500 lg..:P

isabelle said...

ohh...i pun lebih kurang cemerlang begitu jugak.
x sangka ye, kita ni kuat membebel rupanya.hihihi

Shue said...

hahah aisyah mcm curious gitu tgk daffodils..ehehe apa la yg dia fikir kan?

sumpit said...

byk tak hengat!!

aku yg tak tukar2 blog since 2004, which is wayy b4 ko pon cuma dlm 400 posts je. Tp ko, wuishhh...

Tp xpe, bila baca2 blk mesti tergelak2...

3yearshousewife said...

Wah best giler cuaca nan indah terang benderang. Rindu giler cuaca camtu sbb tgh kepanasan melekit2 kat sini, huhuhu....

Oyis said...

azza:
i blog dah lama, wat malu je posts byk, tp readers ciput je :P tp awal2 dulu blog ni ala2 private, sbb ingt utk dokumentasikan perjalanan pregnancy ngan aisyah je. skang dh byk evolved dah

is:
bagus2 teruskn kecemerlangan hehehe

shue:
dia pikir, 'bunga apa ni ek? kok x ada di msia?'. yg dia biasa tgk bunga kertas hehe

sumpit:
oh biasa la aku, kaki update. klo x tulis rasa x kena. kalo bukak blog lama aku lg aku rasa kelakar (yg tahun 2005 - 2007), sbb asyik x puas hati dgn dunia je masa tu. x matured sungguh :P

k As:
best jg, not too hot, not too cold. masa kitaorg baru touched down kt heathrow it was 17C lg. mmg very pleasant. oh i understand what u mean psl melekit2 tu. lps mandi terus berpeluh balik adeh. how r the kids? diorg ok ke?