Wednesday, April 28, 2010

Frustrated or Inspired?


Moment of frustration kah coreng2 gini? Salah calculate kah?

Bkn. Ni namanya moment of inspiration. FOR MY DAUGHTER lah tp.

Aisyah lately ni berbakat dlm kaler mengaler, so harus jaga2. Kalo x, jadi mcm ni.
.
.
.
.
.
.
.
.



Very fetching kan laptop Ibu dia ;)



6 comments:

isabelle said...

ohh..tingat my alicewonder hanbag yang adam conteng dulu. pink jugak.
does pink attract kids that much?

p/s: aisyah..nnt ibu guna duit tabung awak beli laptop baru...hahaha

Ammi Sara said...

Let their creativity run wild, at this age mmg cenggitu la.
Just thanx god its not the wall, cadar or ur handbag :)

yzmahoney said...

hahaha klu kite dah ngamuk kat rayyan klu conteng notebuk kite... ari tuh die da conteng almari pastuh kite siap ajar padam balik..die pon padam...cute sgt!

Oyis said...

is:
agaknya la. terang benderang n striking kan :)

k sara:
kita x de handbag k sara, so no chance of that. but alhamdulillah bkn dinding sbb ni umah agency, aiyo!

yzma:
marah pon x guna yzma. ingat nak cari cover yg ada bulu2 tu, tp cam gedix sgt la hehehe... pastu dah pernah conteng desk kita plak tu kat umah. nasib baik leh tanggal. hiiii..

walpolpo said...

waduh2...habis dah lappy u...boleh cari cover sarungkan dia...:)

apa citer plan naik atas nih? jadi tak? boleh jumpa dengan aisyah ..mmmmm

Oyis said...

walpolpo:
kat mana ek nak cari sarung kat UK ni? x tahu nak start kat mana. itu hari kat msia x teringat plak nak cari.

utk this bank holiday (this weekend), mmg x naik atas. ada bbrp org member nak turun bawah ke plymouth. plus baru balik drpd msia, rasa mcm x larat sgt nak travel lg dah. walpolpo la turun sini hehehe. tp cita2 nk ke utara tu masih menggunung. doa2 kan la diberi kemudahahn, kekuatan, kesihatan dan kewangan yg cukup.