Tuesday, April 6, 2010

Countdown

Ada 4 more days nak balik Plymouth, if you count today, that is, kalo x tinggal 3 hari aje. Hujung2 ni mmg mcm2 nak buat. Well actually, list tu dah bertalu2 dah, and makin byk yg di checked, makin byk plak nak kena buat, so mcm never ending la plak. For instance, ni baru balik drpd dentist, had a dental treatment, squeeze jgk cari masa, sbb nya kat UK mahal sgt cost nya kalo x de dental insurance. Tu x termasuk nak kena beli mcm2 brg dapur lagi. Ish.. maleh nak pikir. Alhamdulillah rezeki makan pon murah jgk ujung2, ramai pelawa dtg umah, but tu la, mana2 sempat bole la gi. X sempat, mohon maaf byk2 ye, lain kali Insya Allah. Ni pkl 2.30 plak ada my faculty (kat Msia ni) insisted suh buat presentation on what my PhD is all about. Aiseh. I don't mind sbb practically everything is prepared, but time is tight, tu je. Doa kan semua nya ok eh. Ready x ready, dup dap jg bila kena public speaking ni. Basically exposing myself utk kena kutuk and criticize la bila wat presentation nih, huhu... harap nya x de la sampai demotivated and crushed lps ni. Haish...

Ok mana Isabelle? Bila nak jumpa ni? Time is running out :)

Ta for now. Nak prektis dpn cermin plak :P


8 comments:

isabelle said...

hehe...praktis dpn cermin tuuu..

babe, gimme ur contact no.... mana tau leh arrange last minute dlm mgu nie.hehe.
nak kena jumpa gak calon menantu nih.

keindahanalam said...

mis u lah..cepat balik..ahahahah

Oyis said...

isabelle:
ok. ni no temporary whilst in msia :)
013 6785649. call me ;)

keindahanalam:
haha... cpt la balik ke? rasanya mcm nak extend stay kat sini tp apakan daya huhuh..

ummiluqman said...

cepatnya masa berlalu dah nak kena travel balik ke uk..harap semua dipermudahkan

Oyis said...

ummiluqman:
tq. byk nak kena setel jg ni. hrp
2 semua nya dipermudahkan Allah :)

Queen of Pirus said...

slow slow...insyallah semuanya dpt settle...akak pun baru lepas present last 2 weeks...sungguh2 kecut perut ni. akak boleh imagine apa yg norriz rasa skrg ni. & sebab dah lepas buat presentation, honeymoon nya sampai skrg tak abis2 lagi..dah la ditambah ngan cuti easter & good friday yg panjang last week & Daniel pulak tengah cuti sekolah...mama pun ikut sama bercuti.

Nida said...

Samalah di Auckland ni.. kos dental terlalu+teramat ler mahalnya...

.M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

slm Oyis..

cepatnya masa berlalu..nak kena travel balik ke uk? saya doakan smg semuanya dipermudahkan..slm jln ok..