Sunday, April 11, 2010

Alhamdulillah Dah Sampai...

... tapi masih jetlag2 gituh...

Buktinya...
.
.
.
.



Tu dia anak beranak tersadai atas sofa. Baju2 pon lom unpacked lagi. Hmmm...

Adeh esok dah Isnin. Malasnya nak start rutin semula huhu... Gi mana sih?


11 comments:

Lia Sakinah said...

Alhamdulillah...korang sume dah selamat sampai... selamat menjalani semula rutin harian di plymouth yerk... jgn lupakan kami kat sini... :D

lin muhamad said...

hehe lepak betul..sampai nak tejatuh sofa..ehehe

isabelle said...

alhamdulillah.
slmt mendapatkan kembali momentum. hehehe

Mummy Harith Hannah said...

Alhamdulillah...

Err, tak sakit ker tengkuk Aisyah tue, Oyis? ;)

ummiluqman said...

alhamdulillah dah selamat sampai...semua sihat?

Queen of Pirus said...

welcome home...pas ni plan dtg manchester pulak ye. :)

Oyis said...

lia:
huish... mana bole lupa. korg pon jgn lupakan kami ye. dah la jauh, x de sesapa plak huhu...

lin:
hehe... lepak betul kan? tp sbnarnya masing2 kepenatan yg amat tuh...

Oyis said...

isabelle:
nak dpt momentum tu yg payah tuh adeh...

mummy H&H:
x kot... sebenarnya bahu ayah dia support kepala aisyah tu, tp dlm gmbr nmpk cam free-hanging je ek.. skill fotografer tu namanya hehehe ;P

ummiluqman:
erm.. aisyah ada batuk2 n selsema. so nak kata 100% sihat tu x jg, tp kalo compare dgn masa balik msia lg teruk sakit dia. doa2 kan dia cpt sembuh ye. kalo aisyah lambat baik, lambat la ibu dia dpt masuk lab.

QoP:
wah kak anim! sabar2 dulu kak. packing yg ni pon x kemas lg ni ha... pening kepala hehe.. mmg x sangka penat skali rupanya balik msia ni. but jgn bimbang, plan gi midlands n up north tu tetap utuh tersemat di hati hehehee

Nida said...

Amboi... lepak bangat sih... mamanya juga yang maintain

Shue said...

Welkam back Oyis! Hahaa Aisyah ada gaya2 terbang ala2 Titinic gituh cuma dia tgh tido and atas ayah dia aje..

Em..bila la nk jumpa ko nih...aku bosan...kak mazni pun dh balik mesia...dh kurang kaum hawa kt ply ni..huhuh..aku yg mmg dlm rutin ni pun masih perlu fight utk semangat..hahaha...

c u around bebeh!

Oyis said...

nida:
begitu la kalo dah jadi ibu nih kan... huhu...

shue:
ada je kat umah ni. tgh layan jetlag hehee