Wednesday, August 27, 2008

Spread The Love

This award is for those bloggers who are nice people; good blog friends and those who inspire good feeling and inspiration also for those who are a positive influence on our blog world. Once you've been awarded, please pass it on to others who you feel are deserving of this award..

I got this award from MummyH&H. Ah... so sweet of her. I love her blog, you can feel her passion for natural parenting. Bless her heart.

Anyway, I'm now spreading all the love to you lovely people:

Hopefully you guys will keep on passing this 'Spread the Love Award' to other lovely bloggers out there too.

May the Love Blossom!

XOXOXO,
Oyis

2 comments:

Mummy HnH said...

Hai Oyis!

Thanx bunch again (for the zillion times!) for those nice (and sweet) words towards saya.. Terharu sgt2 nih.. raser nak masuk bawah meja... ;) Saya pon masih baru dlm parenting, hopefully kita boleh sama2 tukar2 great infos...

* hugs & kisses for Baby Aisyah *

Oyis said...

mummy h&h:
hehe.. kata2 saya ikhlas. byk juga saya belajar dari blog arnie. dulu saya slalu baca blog/laman web omputih aje ttg BF or CD or homemade frozen baby food, tp kdg2 info diorg tu x dpt nak sesuaikan dgn negara kita, ye lah cuaca dah lain (cth nya temperature utk EBM), dan juga availability of buah utk dibuat baby food. nasib ada blog2 cam arnie nyer, so bole la saya tahu kt msia ni camne other mommies buat. thx again! :D