Saturday, August 2, 2008

Aisyah's Brand New Look

Dua minggu selepas Aqiqah si Aisyah ni, baru la ada peluang utk cukur kepala dia kasi botak semua. Lain plak nmpk rupa dia skang nih. Aku mmg dari dulu lg suka tgk baby yg rambut sket ala2 botak nih, so this new look mmg kena la ngan selera aku. Siap rasa nak keep on shaving her head je sampai la raya hehe :) Apa pon, yg penting, amalan yg sunnah itu telah disempurnakan. Semoga lps ni rambut Aisyah tumbuh dgn sihat, lebat, cantik dan berkilat hendaknya.

Okay, mari tgk rupe Aisyah 'BEFORE':

Ni plak gmbr 'DURING':


Jeng, jeng, jeng, ini dia hasilnya 'AFTER':

Finally, lepas mandikan dia, solek2 and kasi jangok2 sket, ini dia rupe Aisyah anakku, yg telah ready disiapkan utk menghadiri kenduri kahwin jiran. What do you guys think? Do you like the new 'do? Nampak lebih girlie girl ke mcm boy aaa lps botak?

Hello World!

4 comments:

EyesOfNabil said...

apsal semua gamba dia tgh tdo? ^_^ Ke dia pejam mate malu kat kamera? :D

Oyis said...

dia tido. nasib dia tido, kalo x, cukur sekerat2 la jdnya, dia pusing2.

Lia Sakinah said...

I prefer baby with thick hair. Unfortunately, rambut qystina sungguh lambat mau tumbuh...lahir pun dah agak botak...huhu. Btw, last picture, baju aisyah sama dgn baju qystina. Mesti beli kt JJ ni kan? Brand JBaby, betul x? hehehehe...

Oyis said...

yup, tepat skali lia! hehe... i love brg jusco :)