Monday, February 8, 2010

Yang Ditunggu...



Akhirnya siap jua... Alhamdulillah tersubmit sudah!


10 comments:

walpolpo said...

yay...happy for u my dear oyis...kekekekeke

bila my turn pulak nih...:P

Liyana said...

One 'tick box' sudah ditanda :)

isabelle said...

wallaweiii...
well done!

chefadh said...

ha..siap sudah akhirnya...napok teba tu noris..yes yes..long way to go darling!! keep on moving..yeah!

tun fatimah said...

Waaahh *clap clap*!

sumpit said...

congratz!

Oyis said...

walpolpo:
thx... apa la sgt my achievement ni compared to u... u dah mmg upgrade, apa nak risau lg hehe

liyana:
satu je yg baru kena tick. bykkkkk lg yg menunggu huhu

isabelle:
tocheh tocheh.. :)

chefadh:
tu la, hok bajet 30 m/s tahu2 jadi dkt seratus sbb lps correction kena tamboh LR. hok 'long way to go' tu yg lemah sket tu.. huhu.. lo ni malasnya tuhan aje yg tahu!

Oyis said...

tun:
tenkiu2... sepatutnya menjadi pemangkin diri sendiri supaya lebih rajin, ttp enjin ni susah nak idup balik setelah berenti over the weekend... oh no!!!

sumpit:
thanks. ko kat sana kena upgrade gak x? ke x perlu?

Alfian_Troxion said...

alhamdulillaaah... :)
kira dah 3/4 phd la ko kiranya :D

noris said...

alfian:
apa yg 3/4 ni pyan.. 1/4 more like it huhu... aku pon belom 18 months lg, so a lot more to expect coming my way, yikes!