Sunday, August 30, 2009

Budding Artiste At Work


This is Aisyah with her brand new toy. Bole lukis2. But frankly, she likes 'erasing' more than drawing. X pe lah... it's a start...

Di kesempatan ni nak ucapkan Selamat menyambut Hari Kemerdekaan buat semua rakyat Malaysia. Di UK pon 31 Ogos (esok) ni cuti jg, tp atas sbb yg berlainan la. Sbb nya ialah esok is a Bank Holiday. So dpt la aku berehat2 n membuto (just kidding) di rumah spt rakyat Msia lain nya hahaha...

Seriously tho', Happy Independence Day!



4 comments:

Mohd Norowi said...

Selamat menyambut hari merdeka dari Nairobi sekali. Esok last day disini. Lusa ke Jeddah Lama x video conference dengan Aisyah. Wassalam

ilyani fauzi (McE) said...

salam...selamat menyambut hari kemerdekaan yg ke-52!!!
w.pun di rantau org...kita tetap ingat kt m'sia kan?
khadijah pun ada toy cam tu gak...tp dia x pandai nk erase..tahu conteng je...kalau jumpa pensel or pen mulalah mintak kertas nk conteng...dh besar rupanya anak2 kitakan noris...oh ye..adik e dh pos parcel tu..so..x tahulah bila sampai kt noris..

ar.nie said...

Selamat Hari Merdeka! :D

noris said...

Ayah:
Selamat Hari Merdeka jg. Hrp nya terlepas la rindu Ayah dpt chat ngan Aisyah smlm. Tp tu la, mata dia melekat ke TV! ish.. ish.. pandai ad cerita feveret dah tu...

mcE:
a ah... cpt betul masa berlalu... anak2 smkin besar, kita plak semakin tua... huhu

arnie:
happy merdeka to u too? mcm mana celebration di msia?