Sunday, August 16, 2009

You've Got (Something In The) Mail

This arrived in the mail on Friday.


Aisyah tumpang kepoh sama




Seronotnya hati bila dpt kiriman drpd Msia. Actually, it's from my Mom, tp passed kat ada uncle nih jiran kitaorg kat Msia yg dtg Glasgow, so it was carried in his luggage from Msia-Glasgow, and posted from there on to Plymouth. Apa pon, sgt sukeeee!

Mari lihat apa yg ada. Ada ikan bilik 2 bungkus, kerepok ikan sebungkus, perencahs byk bungkus hehehe... lg ada sabun Taharah dua ketoi, kasut raya Aisyah dua psg (saje x bukak plastik my Mom balut tuh, supaya masih lg surprise di hari raya ngeh ngeh), dan tidak lupa jg (dah bunyi mcm raya wishes plak),.... sebungkus mini Milk-Maid Tea. Oh kita tunggu dan lihat la sama ada ianya berkesan ye utk meningkatkan supply susu badan ini....

Itu saja entry kali ini. Must go and thank that uncle la and pay back his postage fee :P Menawhile, ini gmbr Aisyah goorfing around dgn gaya rap. Somehow terngiang2 di telinga lagu 4U2C, 'Kami rappers yo yo' Masih kah anda yg remaja pada sekitar 90-an ingat akan lagu ni? Or KRU, Feminin dan yg seaktu dgn nya? Tgk2 la balik kat Youtube, pasti tergelak sakan dgn joget dan dressing zaman itu, padahal masa muda2 itu la pojaan hati hahhaha!







2 comments:

ar.nie said...

Oyis pon guna sabun Taharah? Utk daily use atau utk samak barang? Heee, nyebuk jer tanya. Kiter guna gak, sbb H&H kulit sensitif.

BTW, gud luck with MMT! Nnt update yer. Ari tue kiter beli yang jenis uncang. :)

Oyis said...

guna utk samak, tp lom pki lg la. kt plymouth ni byk la org bela anjing, suka diaorg main lps2 je gi stroll sana sini. keja anjing tu nak nyondol aje org, suruh org belai la kan, tp kita la susah nnt... huhu

MMT tu lom pki lg. nnt kita updatekan hihi. wah jenis uncang pon dah ada ye. bagus tul