Thursday, August 13, 2009

This and That

Nothing exciting happened these last couple of days, so nothing in particular to blog about. Lappy dah ok, tp byk sgt spent masa meng-install semula pelbagai tools / software and memulihkan keadaan seperti sedia kala.

Anyways...on Tuesday ada tahlil kat umah Mael n Eton. Gmbr yg last tu gmbr bestpren dua org tu, Aqil n Aisyah.






Smlm I dragged laki n anak gi tgk firework kat Freedom Field. Actually, firework nya kat the Hoe, tp sbb lps Maghrib, malas nak jalan jauh2, so gi Freedom Field pon bole nampak. Tp sayup2 la. Rasanya next year, nak try gi the Hoe plak, sbb kureng feel la dkt Freedom Field ni. Tp tgk la mcm mana. Apa pon, ni vid nye kalo nak tgk jg. Kat Msia tgh firework jg kot? Nak2 merdeka ni selalunya ada kat Putrajaya.... oh terkenang semasa dulu...



video




No comments: