Wednesday, August 5, 2009

Aisyah's Hobbies

Hmm... sebenarnya nak post something else today, like what I did, what I bought, who I spent my lunch with (doing what non-sense!), tp terlupa plak my PC kat opis x de SD card reader. X pe la. Kena balik transfer ke lappy Hubs mlm kang. X perasan plak this PC xde slot tu, x pe, aku dah order pon kat Amazon dah hehe, should sampai next week, so senang nak transfer pic utk tujuan update blogo.. hohoho..

Bkn apa, rancak update this week is bcoz I made a promise to my Mom utk letak update slalu sbb my lappy kan punah, maka x leh video conferencing. So sbg ganti, I put this entry la.

Hobi Aisyah skang ialah:



Membaca buku







Main masak2 kat dapur time aku masak





Tgk cartoon / iklan menarik sambil berdiri aje dpn TV





Main henfon



Yg ni paling dia hyper: Main tarik2 duvet yg telah dilipat kemas2 atau bantal yg telah tersusun and then bergolek2 atas nya tanpa rasa bersalah, siap gelak2 lg, atau wat pura2 tido atas bantal itu, dgn harapan kita akan geletek dia.


video

Yup, she's old enough to have hobbies ye, jgn terkujat!

No comments: