Monday, September 22, 2008

Hubs Should Really Quit His Job ...



And become a stand-up comedian instead...

IF ...

All of his audiences find him as funny as Aisyah does. He's there doing absolutely nothing and it totally cracked her up. See how she's laughing her head off? Macam budak besar...


Visuals like these totally make me warm and fuzzy inside. Aisyah, you turned 100 days old today, and I thank Allah for allowing me to cherish these mometns with you.

Happy 100th Day Birthday, Baby!

8 comments:

ilyani fauzi (e) said...

alahai...seronoknye tgk aisyah ketawa..khadijah just pandai senyum..ketawa berdekah2 tu x pandai lglah..tp ala2 mcm bukak mulut mcm ketawa tu adalah.baju yg aisyah pakai tu samalah ngan baju khadijah.baby kiko kan??kt sini sale 50% hari tu.e beli saiz 14.ingat nk pakai raya nanti.seronoknya tgk baby ketawa kan?harapnya khadijah pun jenis yg suka giggle jugaklah!

Oyis said...

e:
hehe.. suka sgt tgk dia ketawa cam tu... cuma x leh lama2 takut ngigau plak mlm2...

yup, baju baby kiko hehehe... ada org bg hadiah dia masa bersalin dulu. tp dari umur sebulan lebih dah pakaikan kat dia. saiz 12 kot. x lama lg khadijah pon mesti ketawa berdekah2 nih. btw, dah berapa hari yeh umur dia?

chefadh said...

comel betul tgk dia gelak2 gitu..yelah..mak bapak dia kan peramah n ceria gitu..ahaks..

Oyis said...

chefadh:
i ceria ke? hehe... time moody tu moody gak hehe...

tp tu la, kdg x faham betul apa yg bebudak ni rasa kelakar kan sampai ketawa berdekah2.

Lia Sakinah said...

Terkekek2 aisyah ketawa...suka tgk muke hensem ayah dia kot...hehe. Tpi sy notice kan, baby ni lebih mudah gelak klu ayah diorg yg agah2...mmg keje tukang lawak patut bg kt org lelaki la. Dan keje2 yg 'hangit' & 'hancing' tu serah pada kaum ibu sbb time busyuk2 ni, kebanyakan ayah akan carik mcm2 alasan nk lari (ayah qystina la tu...) kekekeke

Oyis said...

lia:
betul... ingatkan sbb aisyah ni pompuan, so mesti la manja ngan ayah lebih. ibu2 yg ada anak boy, benda ni pon sama ke?

btw, sgt setuju la bab2 hancing, hangit, hapak, semua bg kaum ibu. apa la kaum bapa ni... x senonoh sungguh ... time dah bersihm dah wangi, dah kenyang, dah best, baru dia nak dekat ... sabar je la...

apa pon, kaum ibu tetap jadi no 1 bila tiba time nenen... hehehe...

Mummy HnH said...

baby aisyah nie ader talent nak jadi peramah nie dah besar nnt.. cute jer gelak terkekek2 gitu..

haha, setuju.. kaum bapa mmg biler bab busyuk, hancing, masyam nie, mmg pass kat kaum ibu.. patuh, anak pon sama cam pandai2 ajer (nie my son nyer case laa), asal nak mandi & cebok mesti carik ibu... nak jalan keluar or naik keter carik ayah.. hihih...

curX said...

awww, so cute! ^_^