Thursday, September 25, 2008

Aisyah's 3rd Month Visit Update

Aisyah nyer visit last week, but somehow sibuk giler x tertulis2 lg.

OK, ni dia stats Aisyah so far...


Dia skang selsema. Kesian dia.

Semoga cpt sembuh ye sayang?

4 comments:

Nani said...

kite notice dah 2x die kene flu kan?? da jmpa doc dia kata apa??

Mummy HnH said...

kesiannya... semoga baby Aisyah cepat sembuh.... Amin! semangat yer dah 6 kg lbh.. ;)

Lia Sakinah said...

aisyah selsema lg ye...cian dia.. dh bawak g klinik? Sbb perubahan cuaca kot noris...cuaca x menentu, kejap hujan kejap panas...klu betul psl cuaca, nti gi UK, nmpknye noris kene balut aisyah lebih sket. :-)

Oyis said...

nani,
dr x de ckp apa2, sbb baby mmg senang sket selsema. tp alhamdulilah, dia bkn jenis menangis atau merengek kalo selsema pon, cuma kita le kesian sbb nmpk hidung dia tersumbat...

mummy h&h:
tq... semuga doa mummy h&h termakbul

lia:
tu la, risau gak, sbb sampai2 nnt dah end of oct, mesti sejuk. dah la mengejut je cuaca dari msia ke UK tu. mintak2 la dia x apa2...