Thursday, June 17, 2010

And You Are Now Two!

Today is Aisyah's birthday. Alhamdulillah, she is now two years old.

Instead of writing a sappy entry pjg2 di opis, I choose to go home and get ready so that we can start celebrating (tuang half day opis, bday anak punya psl :P). Nak pakai baju semenggah sket, sbb nak gi family photoshoot hajatnya, then cari bday gift Aisyah and then lastly maybe pergi eatery mana2 lah. A simple celebration je, but nak tulis jgk, sbb I don't want x de entry di hari bahagia ini.

Gmbr2 kat bwh ni was snapped this morning, before her nursery. Skang dah pandai decide nak pakai baju apa. Dia suka sgt baju ni sbb ada gambar Mickey Mouse. Pastu pandai, x nak pakai tights dah, so last2 pujuk dia suh pakai socks la jgk. So for the first time sejak dtg UK, Aisyah has shown the world her legs hehe. Selama ni aku psycho takut kaki dia sejuk, but apparently, dia panas. Kulit omputih ok anak aku tuh... Ah... bila dah besar, pandai dah decide nak pakai apa ye, Aisyah?







Today aku specially pakaikan dia badge 'Birthday Girl' kat dada masa pergi nursery, so that she could be proud of her bday. For the first time sejak gi nursery, ahri ni dia x nangis. Baik je masuk kelas, join budak2 lain tgh colour. Kat nursery dia x leh bawak cakes or food from home, sbb takut allergic kat budak2 lain (nuts, eggs, dairy, etc), but it was very nice of the nursery to give her a Bday card. Aku x tgk lg, but Hubs told me when I called him a few hours ago. So ni nak balik nak tgk for myself lah.

Ok la rindu kat Bday Girl dah ni! Am very excited to have a smashing combo bday celeb with my gal!

Aisyah sayang, Ibu dan Ayah sayang sgt kat Aisyah. Grow up to be a good girl ye sayang?





10 comments:

miSs inTerpReted said...

Happy Birthday Aisyah!!!!

Queen of Pirus said...

Happy birthday Aisyah...esok pulak birthday Auntie...hehehheee.tak jauh beza la birthday kita....nanti boleh celebrate sama2 la mcm ni.

3yearshousewife said...

Happy, happy birthday Aisyah!

Heartilyina said...

happy birthday aisyah. semoga jd anak solehah ;)

Lia Sakinah said...

Happy birthday aisyah!!! Be a good girl okay...make your parents proud of you. Muah! Muah! Muah!

isabelle said...

happy birthday, little darling.ayah & ibu bagi hadiah apa?

i shud get one badge for adam la masa birthday dia nanti. tapi dia ni xsuka i attach anything on his shirt :P

arnie @ Mommy HnH said...

Happy Birthday dear Aisyah!!! ♥ *hugs*

Dah besar dah anak dara ibu nie ya... dah pandai nak pilih baju sendiri... ^_-

- Auntie Arnie ♥

Mohd Norowi said...

Salam,
Selamat harijadi cucunda. Semoga akan menjadi insan yang berjaya di dunia dan akhirat. Dari Tok ayah dan Nek Mi. Wassalam

WaNNi said...

happy birthday aisyah.

Oyis said...

bloggers sekalian:
terima kasih atas wishes tersebut. moga2 makbul apa yg didoakan itu, amin amin ya rabbal alamin :)

peace!