Monday, August 9, 2010

My 'Big' Little Girl

Ada org tu kan, selalu ingat dia dah dewasa, padahal umur baru la 2 tahun jagung. Hehe. Contoh terkini, memakai lipstick ibu dan juga dgn penuh eksyen nya mengayakan kasut baru ibu sekeliling rumah. Tgk aje lah stance dia tu, penuh confident okeh bergaya. Nasib baik la flat pumps ajo, kalo high heels bole pengsan ibu tgk! Lipstick tu plak dia calitkan sendiri, tu psl terlebih2 sampai ke pipi. Adorable to the max :P







Don't grow up too fast, sayang! Ibu ni terkedek2 la trying to catch up with you :)

5 comments:

Ammi Sara said...

Little girls just loove to play dress up dont they? ;-)

mast@work said...

uuu.. ade listik la dia..

babe, address please.. mau hantar mesia ke UK dong?

Puteri Satu said...

ala comelnya...

Queen of Pirus said...

itu la perempuan Norriz..dia cepat matang & at the same time cepat imitate apa yg Ibu buat...don't worry sis...she is still ur little baby, walaupun dah besar nanti.

Oyis said...

ammi sara:
haha sgt la suka. kasut dia dah jd hak milik tetap dia dah tu huhu. nasib la x pernah bawak turun keluar rumah lg, plus dpt masa sale, so x la sia2 je rugi. dah terror dah dia jalan dlm kasut tu, laju je berlari (dah pro la katakan, practise makes perfect!)

mast:
hehe.. lisptick mak dia. tau2 dia dah amik main. better la dia tepek kat bibir. last time dia buat lukis atas kertas sampai penyek habis lipstick tu!
(kita dah email dah address. hntr UK bole? seronot nak dpt pakej dari nipon)

puterisatu:
thanks kak puteri :)

QoP:
a ah la lupa girls cpt matang. tp apapon kan, budak2 ni cpt je grow up. as they say, 'blink, and you'll miss'. adeh