Friday, May 28, 2010

Aisyah's Corner

Shhh! Aisyah ada tempat persembunyian rahsia tau. Bila2 dia rasa nak berkeseorgan kejap (x semestinya masa poo poo, ada je masa dia nak tgk buku sorg2, or makan snack saja2), dia akan pergi ke tempat ni.

Tgk la gelagat dia. Ni semua diambil pada masa berlainan tau, tp tetap la dia pergi jua ke secret hiding place dia tu.

[1] Jadi tempat membaca bole...


[2] Jadi tempat main bole...


[3] Jadi tempat makan pon bole...


[4] Pastu bkn senang nak amik gmbr candid dia in hiding tau. Kena ala2 surprise gitu. Sila rujuk muka tergezuts beliau! Jgn fokus pada kain baju sebakul x berlipat tu plak!


[5] Tp kalo dah byk kali jadi mamarazzi tu, mmg harus la kena bamboo dgn anak sendiri kan. 'It's called a little privacy la Ibu, please!', kata Aisyah


Tee hee..

Can't say it's been a productive week, so I am glad it is over. Hopefully lebih barakahnya next week. I can't believe I'm saying this again for it feels like yesterday je baru ckp like this last week kan, but enjoy your weekend folks. In the UK this will be a 3-day weekend, coz Monday is a Bank Holiday (yes!). Many people I know are going away to make full use of the sunshine in Britain, but we don't have anything specific planned just as yet. But watch this space, if ada gmbr2 jenjalan tu, maknanya ada la tu we went somewhere ad-hoc around Devon and Cornwall hehehehe...


4 comments:

mama zharfan said...

salam ziarah..me blogwalking :) have a nice weekend!

isabelle said...

mesti punya nnt ada entry jalan2. xkan u nak dok umah je when the weather is excellent.

azzamoro said...

fav spot belakang pintu ka.. senang la nak carik kalau tetibe dia senyap je.. hehe

Oyis said...

mama zharfan:
salam ziarah kembali. sila2... all readers are welcomed. mama zharfan pon study kat UK jgk kan? (I visited ur blog). Kat mana tu? Hopefully kita bole share2 expreience and saling memberi motivasi in the future. I have followed ur blog, and will add u in my blogroll, if akak x kisah :)

isabelle:
doa2 kan lah yek. my hubby ni unpredictable sket. kdg dtg mood dia nak jalan, lps breakfast baru dia ckp ok siap2. he's the type yg x leh pressure2, so I hntr message telepathy je la ni :P

azzamoro:
a ah. senang je. almakluma lah umah one bedroom flat je. tp kdg2 kalo kita leka tgk TV or surf net, tiba2 perasan dia senyap x de kat living room, panic jgk! xleh imagine kalo org umah besar2 mcm mana. mmg kena psg baby gate sana sini la agaknya