Tuesday, December 22, 2009

Time Just Sails Past You

Saja bubuh entry ni, sbb nya today I am in London, attending a Digital Music workshop, so no real-time update (this one is scheduled). Just nak share betapa my Aisyah is a grown toddler now, dah konfiden and berani naik rides sorg2, x mau Ibu pegang. Cliche as this may sound, nak sebut jg la, 'How time flies!'

Siap ada gaya kan pulas2 steering (or the correct term for it is the 'helm'). Cuma x tahan nya, bila time nak balik aje, mesti menagis2 x puas. Mcm kes naik Carousel hari tu juga la. Nmpknya tiap2 kali gi town kena bawak 50p utk Aisyah naik rides dah lps ni. (Pirate ship ni 50p utk 3 minit ride, dkt Armada Shopping Centre, where Sainsbury's is).

P/S: Best giler upload time Uni cuti dah ni, konfem x dak org. Video ni 14.4 MB, tp less than a minute tu utk upload. Marbeles!!!



video


5 comments:

isabelle said...

muahaha..mesti ala2 internet ini bapak aku yang punya...

btw, that kebaya i wore-actually kes pasang badan sbb nak jumpa centa lama le :P ooops!

noris said...

a ah.. mmg ala2 donia ini ana yg punya!!! hehe

chefadh said...

wah tahniah mek..sampai jugok mu ko lengdeng! mu shopping sake ko mek

iZuan said...

Aku hari tu upload video hari keluarga 20mb pun less than a minute... actually less than 5 secs. Lepas tu dia keluar msg 'unable to upload'.

Oyis said...

che fadh:
dok sopping2 pong... udah namanye berjalan sorg... x syok la.. x feel gituh... kalo mung ado skali, wajibal ghunnah kita sopping2 sakan yek...hehe

izuan:
weh, aku mula2 baca, terus ckp impressed ah dgn kelajuan kat msia, skali, 'unable to upload' daaa... tipah tertipu sungguh! :P