Wednesday, March 7, 2012

01010000 01101000 01000100


Mmg minggu yg busy. Scratch that, TAHUN yg busy.


Gambar tu konon tunjuk busy sampai lembik dpn PC. Ececeh, work hard la kunun. Ngantuk camno pon tahan mato la yo. Ni bkn kes tido di lab, tp kes bersengkang mata. Nak menulis cerita blog pjg2, x de kisah menarik mana pon nak dikongsi. Plak emosi dan mental letih, malas la. Ntah sapa aje lah baca blog ni pon skang.


So, understood je la kan bila dah lama sket MIA, and tiba2 kuar entry pendek seketul, tanda kewujudan diri, Alhamdulillah.


Anyway, tajuk tu in binary. Spells for PhD. Bkn Zzzz ye.


Lately, even dalam mimpi masih ku ternampak data2 segala. Heh.





2 comments:

mast@work said...

haha video tu almost 70% sama apa yg dia cakap dgn mas cakap.. ngahahhaa..

goodluck oyis!

CeqGu said...

guano terrr...lembek lotek napok...ssiye ko dia...selamat berusaha bakal Dr. Noris Norowi..hehe..buh Dr. awal2 lagi sebagai doa kejayaan Phd hehe