Sunday, March 8, 2009

Video Aisyah Makan Roti

You know how I wrote Aisyah skang nak mkn sudah pandai nak mkn sendiri etc? Well, ini buktinya. Kitaorg baru balik dari kedai and kerana nak kejarkan waktu Solat, letak dulu plastik2 kat tepi. Dalam salah satu plastik tu ada roti yg dah bukak. Tau2 dia sudah 'kerja'kan roti tu. Partly cam main, tp a good deal pon masuk perut dia jgk nmpknya. Roti mmg favourite dia, ptg2 je ayah dia suapkan roti bg snack. Roti kosong je pon tu. Bun. Tp dia sgt suka. Tgk la tu. Penat ayah dia vacuum lps tu hahahha....

video

4 comments:

izani said...

salam noris, antara 10-15 april free ke?kita berhajat utk menjelajah blah bawah sana, kalau sudi bleh tumpang smalam 2 rumah awak, nak buat road trip sblm balik cuti msia skejap, pls reply,thanks

iso said...

pandai anak ko mkn sendiri, mesti dia tau parent dia sibuk :D

cuma aku rasa ko jgn lupa ajar dia basuh tangan dan bc doa sblm mkn.. hehehe

Jia said...

comelnye aisyah mkn roti sendiri..gelak sendiri tgk telatah dia..comel comel..!

Oyis said...

izani:
jemput la dtg. sgt di alu-alukan. btw, kita dah tulis tulis emel pon, and dah bg fon no skali, so apa2 nnt call aje, senang :) look fwd to see you n family soon...

iso:
ha ah... dia dah pandai main sorg2 skang... insya Allah, aku dah slowly dah ajar skang ni, tp part basuh tgn dia tu payah sket la, sbb asyik merangkak... nnt ko tahu la farid, ko lg la ada dua esok... agak nya kalo roti tu bkn sekeping dua aje diorg teraburkan, sebuku mau nya esok hehehehe... get the veacuum ready ok?

jia:
aqil dah masuk 6 bulan eh jia? dia dah start mkn solid ke? jia ada facebook x? lama la x dpt tgk gmbr jia sefamily...