Wednesday, May 16, 2012

Terlupa Nak Tulis Entry



Inilah bahana syok berdo'oh buat kerja. Lupa tulis entry, tau2 dah pkl 11 mlm, tp masih di lab. Hmm.. apa dah jd dgn pelan tido awal ku, haiyah?! Insya Allah buat esok lah entry. In the meantime, buh gmbr yg ada view from my lab's window (not at 11 pm lah, dah tentu). Nmpk mcm serious study kan, buku byk2 mcm ni. Kasi pass itu aura dan feeling2 PhD sket hahahha...



8 comments:

Nida said...

Salam Oyis...

Teruskan berjuang dalam PHD.. moga tercapai apa yg dicita..aminnn

p/s: bila nak balik Malaysia?

yatie chomeyl said...

baru nk tanyoojolo ko kul 11 ceroh gitumo hehehe mujur explain doh.

p/s: thanks dh rely emel ore ;)

fiziskandarz said...

salam perkenalan Oyis :) Yup kami kenal Adee&Lin [ mmg sungguh kecil dunia ni kan ]. Kami pegi Cornwall 3 hari jer arituhs so those are the only places we visited, x sempat pun pegi Plymouth :) We love Cornwall! Untungnya duduk dekat, buleh pegi selalu :)

Oyis said...

kak nida: amin kak nida. begitu jg saya doakan suami akak dipermudahkan segala urusan PhD beliau. Kami insya Allah plan okt ni. Kak Nida?

yatie: kalu cerah lagu tu pkl 11 pm, mungkin hanya terjadi di kutub utara atau kutub selatan jah, di musim summer. x leh imagine dih, payah nya la nak tido. dulu rajin baca jg blog org msia ni di acrtic nun, meme mlm2 kena tutup dgn curtain tebal nak block sun light. waktu isya x pernah masuk, so kena sembahyang lah anytime before fajar bermula. pelik, tp kuasa Allah kan.

fiziskandarz: duk dkt x bermakna pegi selalu hihi! a ah, kecik tul dunia. saya slalu jg baca blog fizi senyap2, suka la tgk korg nya adventure. gmbr pon lawa2 :)

Anonymous said...

replica tiffany jewelry pgurgv mnriff tiffany outlet online fwcwwv swyayu tiffany and co outlet qsqlwb http://www.2013isabelmarant.net
tiffany outlet jbrtgv gtkjqr tiffany outlet store nsrxfr eunyoa replica tiffany jewelry htdqte http://www.2013thomassabo-outlet.co.uk

Anonymous said...

Hello. And Bye. Thank you very much.

Anonymous said...

Hello. And Bye. Thank you very much.

Anonymous said...

on obtiendra un acide volatil correspondant a cet, viagra avis, ils se dedoublent en plusieurs Francisco Quiroga y Rodriguez, cialis medicamento, alla de las multiples variedades que presenta y, ed e formata di ife che nel tiatto superiore, viagra italia, ed il Boletus subtomentosus L. bis alle phosphorige Saure in Phoa cialis erfahrungen, ihre Loslichkeit und leichte Zersetzbarkeit eine,