Thursday, May 24, 2012

Post-SV Meeting Celebratory Sub



Mentekedarah x ingat.


Tapi x pe, konon deserve. Sbb baru lps jumpa SV. Nasib la bukan meeting tiap2 minggu, kalo tiap2 minggu nak mkn camni (either sbb happy, or sbb tertekan post-meeting), x ke kempis poket and kembang badan? Anyway, td present results from analysis TERAKHIR. Oh nak kuar hingus ckp mcm ni. Alhamdulillah, dpt results mmg spt yg di-hypothesise. Moga straightforward sket menulis dlm thesis nanti. Pening jg 3 minggu terakhir baru2 ni, nak buat analysis terpaksa sinsing lengan and mentelaah balik statistik, sbb nak prove result significant or not. Selama ni test deal dgn result simulation from computer, x perlu buat tu semua. Skali masuk human participants, nahhh... hamikkk. Tp x pe, semua pon ilmu. Like my friend Al says, 'It's a reserach skill. Examiners appreciate that.' Harap2 betul kata dia.


Ok nak sambung buat kerja. Buat jgk short entry ni sbb rasa today adalah quite significant to me, and I want to document it.


Alhamdulillah... :)




3 comments:

Nutri Shape said...

Lose/Gain weight now, ask us how!


Regards,
Nutri Shape Me
http://nutrishapeme.blogspot.com/

walpolpo said...

oops...I am back !!!! I know the feeling, keep going noris :)

Oyis said...

nutrishape: ni spammer ke apa ye? ke sbb buh gmbr mkn subway sandwich @.@

walpolpo: hey, ur back!!! lama x bersiaraya, skali dah ada balik. hehe ... tu la, tgh keep on going la ni jgkk.. masa oh masa!