Sunday, November 27, 2011

Angry Girls, Happy Girls

Hari ni nak share sket kata2 falsafah teragung:


"There are angry girls, and there are happy girls. It's not good to be angry girls". - A.N Saiful


Tahu kah anda siapa kah A.N. Saiful itu? X lain x bukan, Aisyah lah hehe..


Honestly, I think that kid has an old soul. Kata2 falsafah ni dia reka sendiri, bila tertengok kat TV satu scene yg mana 2 org perempuan tgh bertekak, well, actually sorg je stress2 dan meninggikan suara, yg lg satu tu kawan dia dgn patiently mendengar, and then cuba menenangkan dgn cara memberitahu kawan yg stress td punca yg menyebabkan org stress tu x menjadi happy seperti dia (ok aku bg spoiler sket, sbb nya pompuan stress tu x fokus dlm bercinta, takut pada komitmen so asyik2 tukar pasangan, gitu la lebih kurg).


Anyway, back on the philosophy, not bad eh, coming from a 3-year-old, yang mana nursery pon x grad lg?





3 comments:

Lia Sakinah said...

Indeed... mewarisi darah doktor falsafah ibu dan atoknye la tu... hehe... budak2 lain mgkin cuma tau Angry Birds...tpi aisyah dh ada falsafah sendiri psl angry girls... ;-)

Nida said...

olorrrr bijaknya si Aisyah ni.. bakal menjadi pemikir agung ni.. Insya ALlah

Oyis said...

lia: angry birds pon dia tahu, masa azri dtg hr tu azri ajar main hehe. naisb baik dia dah ala2 lupa, kalo x, asyik mintak nak iPad je hari2

kak nida: insya Allah. smg masin mulut k nida ni amin