Tuesday, December 14, 2010

Khusyu'

I notice Aisyah has quite a good attention span for a toddler. For instance, dia bole duduk ngadap jigsaw puzzles ni lama2.



Satu lg aktiviti favourite dia adalah melukis. She could stay tertiarap melukis mcm ni for hours on end.




Ni plak taken on a different day.



Even kat opis aku pon no hal. Mmg khusyu'.



Ok entry ni pendek, sbb aku pon khusyu' gak, tp khusyu' memahamkan algorithm hehe. Break kejap sbb rasa mcm lama giler blog ni x ber-update. Friday nak jumpa SV, apa bole buat... Tu yg blog kering x bersiram entry tu :P


3 comments:

Mama Zharfan said...

aisyah sgt cute!! gerak tgk all the pics tu hehehe

Cikgu said...

tak heran sangat aisyah kusyuk tu...sebab dulu ibu dia pun macam tu la jugak...asal jumpa kertas n pensel/pen....dok meniarap lagu tu la lukis kartun...pahtu ai ler yg jadi mangsa kena dengar kartun sebabak ibu aisyah hehe...ape pun memang kreatif..

isabelle said...

i pun dr dulu biasa wat keje sambil meniarap. err.anak2 mat saleh ada tak yg meniarap bila buat keje?