Tuesday, November 9, 2010

While I Was Cooking...

... sempat lg merakam conversation dua beranak ini yg duduk bertenggek di birai dapur...

video

5 comments:

Tun Fatimah said...

Alahai... melt my heart tengok father daughter bonding nih. :) Bless her!

isabelle said...

hahaha.comelnye...
rasa gedixnya nak babygirl :P

masz14 said...

too cute! aisyah belajar nyanyi tu kat nursery ke? bila tgk ni, rasa tak sabar pulak nak htr umar ke nursery n then dgr dia nyanyi apa yg dia belajar kat sekolah..

Oyis said...

tun:
dia mmg bonding molek dgn ayah dia. almaklumlah, almost all day dia duduk ngan ayah aje kat umah. jeles jg, sbb byk jgk bonding moment kat umah with me, tp x leh nak post sbb x pakai tudung dlm umah. Nak pakai semata2 nak amik vid plak malas. huhu.. so sokmo je la jd tukang amik video

isabelle:
isn't she on the way already? ;)

masz:
a ah. bagus jg hntr masz, sbb kalo dulu duk umah x gi nursery mmg dia x tahu sgt nyanyi2 ni selain yg kita ajar sket2, tp sejak pegi mmg nmpk byk la perubahan positif :)

zafi said...

rajin nye la saiful ni!!! hahahahahah cute la !!!