Tuesday, October 19, 2010

Entertainment Weekly

Dah lama x post apa2 psl Aisyah. Let's put uo some vids of her singing then hehehe... Video pertama nyanyi 'Old McDonald' dgn 'Baba Black Sheep'. Yg kedua plak nyanyi 'Wind the Bobbin Up'. Hayati lah, dan kalo nak ikut bgn berjoget mcm Aisyah pon bole jg.

video



video




PS:
(1) Aisyah punya hidung sopeng sket sbb kesan terjatuh 2 mlm sebelumnya
(2) Aisyah pakai sandal pet pet pet pemberian Nek Mi nya
(3) X pernah bg dia pijak2 bantal, but this time kasi chance sbb esoknya mmg nak basuh semua sampul bantal pon, sbb mlm sebelumnya ada guests dtg bermlm kat umah kitaorg Kena jelas kan, nnt my Mom terperanjat! hehe...


4 comments:

isabelle said...

hehe.penjelasan yg last tu adalah penting

Oyis said...

isabelle:
pentingggggg! nnt my Mom horrified x psl2, and then I get an earful bila call hehehe...

Mama Zharfan said...

tomey nya ur daughter ni :) my ariff pun sukaaa sgt joget2 bila dgr lagu kat tv :)

tun fatimah said...

cute! icha ternganga je tengok video aisyah :P BTW I pun suka lg wind the bobbin up tu.. diya still sings it till now :)