Monday, September 7, 2009

Dancing

X bole update lama2... nak cepat... nak kejar masa... is it just me, or adakah waktu di bulan ramadhan ini berlalu dgn sgt cpt nya? Haish!!!!

Anyway, hari ni sedikit produktif (Alhamdulillah), siap Chicken Dancing tuh.. tp dlm kepala je la. Kalo kat umah dah harus wat break dance kepala ke lantai kaki ke langit bagai... Nasib la di lab. Nota utk diri sendiri: Hey, ingat Tuhan!

Anyway, nak tahu mcm mana rupa chicken dancing tu? Yg pastinya, bkn spt di video ni kerana ini adalah video Aisyah Tango okeh. Siap tgn nya dah letak dekat posisi utk menari berpasangan hehe... Maaf video gelap, masa ni nak hujan tp x psg lampu sbb Ibu dia malas hoho... Aisyah tgk apa sampai joget tango tu? Apa lg kalo bkn Imagination Movers :)







2 comments:

isabelle said...

wallwaeiii...
tango tuuuu...
meh tango dgn adam le, comel!

keindahanalam said...

ahah...dh pandai dia..weii dekatnya dia tgk tv tuu.....jauhkan sikit..ehheeh.