Monday, September 14, 2009

Jemputan Berbuka Puasa Zafi & The Gang

Pada hari Sabtu yg lps, Zafi & the Gang telah menjemput semua warga Plymouth berbuka puasa di rumah (ahem .. studio gitew) beliau. Sajian yang disediakan adalah Nasi Lemak (yum.. yum), sambal sotong & udang, ayam goreng berempah, bergedil (meleleh air liur eden....) dan mcm2 lagi. Utk pencuci mulut pula, Zafi telah menyediakan Puding Roti. Juadah 'potluck' yg lainnya jg adalah tidak kurang hebatnya, daripada Laksa Johor hingga lah Mango Lassi hingga lah kuih keria dan tidak lupa kari kepala ikan yg yours truly buat (hehe).

Di kesempatan ini, saya sekeluarga sekali ingin mengucapkan ribuan terima kasih di atas jemputan dan moga Allah membalas jasa baik kalian semua. Sekian, terima kasih.

Kenapa saya ber blog dalam bahasa Melayu skema? Sengaja. Bcoz I can :)


Al-juadah nya...
Jgn lupa dessert...Tuan rumah yg baik hatiHadhiratHadhirin + Aisyah + tuan blog yg nak sgt masuk pic even dah over-expose bagaikan overdose Fair & Lovely pon still tepek...Ini Firdaus budak Undergrad... Saja letak gambo dia sbb nak tunjuk betapa girang nya wajah org yg dpt balik beraya bersama keluarga.. Bahagia kan? Perlu kah kita jeles? :p


No comments: