Wednesday, January 4, 2012

Feels Like A New Year Celebration...

1 Januari 2012 hari tu jiran kami wat mkn2. Dah mmg pesen org di musim winter, x de celebrate apa2 pon ajak bertandang ke rumah. Bkn apa, aktiviti apa lg sesuai di musim sejuk ni kan? Nak ajak berkelah tepi pantai, sungguh la x sesuai. So gini lah cara nya kami mengeratkan silaturrahim. Like I had written once before, majority student PhD Melayu kat Plymouth skang are in their 3rd/4th year, meaning semua dah di tahun akhir dan busy yg amat. Bila ada gathering2 mcm ni je baru la ada can nak borak2, kalo x, mmg kalo x menelepon, mmg masing2 x tahu apa la sgt cerita nya. Alhamdulillah org laki wajib solat Jumaat, so kdg2 tau jg cerita sket2 depa duk kumpul after Jumaat tu kan.


Anyways, aku lately berblogging mcm melepaskan BATOK di tangga. Mmg tangkap muat je. Sorry la readers yek, cerita ada mcm2 tp mmg agak kesuntukan masa. Kejar deadline ni. Kdg buat kerja straight, tahu2 tekak mcm perit sket. Oh, dah 2 jam x minum2 air asyik tgk skrin aje. Or tau2 pundi kencing mcm dah sarat sgt apehal ni? Oh terlupa nak gi toilet. Mcm tu skali, bole? Tepek gambar pon sbb mcm nak buat kenangan diri je, these were the stuff we did whilst we were in the UK, and the nice people we met, the food we cooked (kot esok2 dapur dah kurg berasap ke)... etc...









 

2 comments:

mamaNoriz said...

bestnye makan sambut new year

cam raya lak...hihi

hepi new year dear, jaga diri dan baby baik2 ;)

Lia Sakinah said...

This is the beauty duduk oversea kan... rasa appreciate sgt dpt makan and duduk sama2 bermesra dgn rakan2 melayu muslim bcoz we know they are all that we've got here to help us first should anything happen.

On other note: ehem2...nmpk sweet gitu noris posing dgn saiful...mcm pengantin baru yg malu2 gituuu...chewah! hehe