Thursday, December 22, 2011

Shopping With Mummy

Sejak sekolah Aisyah dah cuti ni, manjang lah dia jd sidekick aku kan.


Salah satu activity yg kitaorg kena buat ialah, grocery shopping. Ha.. sbb dah nak Xmas, aku tgk td kedai pon penuh, bakul pon x de. Sbb ingat nak beli sket2 aje, x bother cari bakul. Tau2 dah penuh stroller. Tu pon sbb Aisyah komplen, 'It's too heavy. I can't carry anymore!'. Erk!!!



Pastu standard lah mak nya blogger kan, kejap2 petik gmbr. Kejap2 petik gmbr. Biar stroller rebeh ke belakang dah overloaded ngan shopping susu, telur, ikan frozen, sayur, bagai.












(Okay, I went overboard with the iSweep Panorama shots, ngaku2)





Tapi Aisyah tatapp lah happy dpt ikut mummy dia, sbb upahnya lumayan. Entah brp kali dah dia naik benda ni, aku lost count. Hari share video plak, heh.


video












1 comment:

Lia Sakinah said...

Best tu mother daughter g shopping sama2... nti aisyah dh besar, boleh belanja mummy dia pulak...