Thursday, August 4, 2011

Just Like Her Mother


Kecik2 dulu aku kategori gini jgk, meniarap atas lantai, x kira di mana, miding my own business, usually melukis2, mewarna2. Aisyah pon kalo dtg angin baik dia mmg bole layan diri sendiri. Masa ni aku kat ruang tamu, dia sorg2 je dlm bilik, Hubs pegi keja. Siap Hubs balik keja tanya, "Aisyah mana?", sbb diam je.


Tp kdg2 dia suruh bacakan buku2 tu. Hmm.. kena la spend 5-10 minit jgk sebelum kata, 'That's enough. Read some more tonight, okay?'


Ni yg kena cot2 kasi pandai baca buku sendiri ni ngeh ngeh...




6 comments:

larkspur said...

senang tu... Zihni kalau good mood sng sikit, psg TV dia, atau bg ipod, senyap je... sampai la dia boring mtk tgk sama2...
tp kalau bad mood, x leh nk bergerak ke mana2. buat perangai.

isabelle said...

rajinnya aisyah...
adam kalo diam2 tu, ada la tgh layan ultraman ke.duh!

yatie chomeyl said...

juruhnyo Aisyah .

Nida said...

Aisyah mesti belajar oversea juga suatu hari nanti macam ibunya...

Mama Zharfan said...

comel dia dok meniarap gitu heheh

are fighter said...

cute sgt!!first time view your blog and love it!!will finish your old post...