Thursday, August 11, 2011

I Heart Yobert


Ni dia budak yg tidak posa itu hehe. Buat muka terkujat plak kena candid camera. Siang2 hari mkn yoghurt. Siap bwk sudu tu dari rumah, gigih nak mkn yoghurt sebagai bekal, walhal kuar beli ayam daging je. Alhamdulillah, skang dia dah suka yoghurt, bole kata fav food lah ni. Dulu2 yekkk... x leh nak telan dia yoghurt2 ni. Skang ni kdg skali mkn 2-3 tub kecik tu, tp aku x kisah mana, sbb yoghurt kan healthy food - calcium and good for digestive system ye dok? Nak2 bulan posa ni mcm x terjaga plak mkn dia di siang hari (sbb Aisyah ni hanya berselera mkn kalo parents dia mkn sesama, camno tuh?). Kalo x holiday ok lg bole dia mkn ngan kwn2 kat school, ni sekolah pon cuti, ngan dia2 ala2 posa plak siang hari. Mujurlah mlm mau dia mkn masa org berbuka tu huhu.


Anyway, itu hari record dia sebut 'Yoghurt' ni. Kdg2 ada lg kepelatan Aisyah ni, even dah 3 thn pon. Saja la record, utk kenangan di hari tua.


video

Hihi. Dia panggil 'Yobert' tu. Tp kdg2 dia dpt sebut 'Yoghurt' properly. Tp paling comel bila dia tersilap ckp, terus jd 'Gobert' hehehe...




3 comments:

yatie chomeyl said...

SN pun suko make yogurt. siap tunggeng cup yogurt tu supo minum air kui3x

are fighter said...

comel~~
yobert!

Lia Sakinah said...

Igtkan tdi Yobert tu nama BFF baru aisyah...hehehe... anyway, cute!!!