Wednesday, January 5, 2011

30-Day Blogging Challenge: Day 1

Day 1 – A photo of yourself and a description of how your day was.











Hah amekkk... kalo jawab paper exam dah fail tu. Org mintak satu foto, kita bg empat hehe... Bkn selalu cam-whoring begini pon. Hari ni adalah bole di describe kan as 'Uber-Busy', tp a good kind of busy. Tu psl ada 4 keping gmbr, ada cerita di sebaliknya tu: (1) busy x cukup tgn nak wat keja; (2) panic attack sbb deadline semakin menghampiri!; (3) tp masih ceria; (4) kepenatan. Aisyah had nursery today so in the morning I had to prep her up and take her to nursery. Then made a mad dash to get to my part-time job in the rain. After noon, masuk lab plak buat some reading and writing on my articles, nasib baik ada spare change of clothes kalo x gerenti kuyup. Then balik, masak, makan, kemas, the usuals. Just explaining all that made me feel totally spent!


4 comments:

Fitri Senin said...

comel komen u..singgah berziarah untuk salam perkenalan..

http://fitribintisenin.blogspot.com

yatie chomeyl said...

gmbr2 sumo menten comel wpon posing pelik3x hehe

Queen of Pirus said...

hehehhee..lawaknya muka dia.apa2pun ttp comel.

Oyis said...

fitri:
thanks kerana menyinggah dan salam perkenalan jg! :)

yatie:
pelik ko? raso supo normal jah hahaha...

QoP:
ahaks kak anim, thanks. u r too generous dgn komen itu :)