Tuesday, June 2, 2009

MY 4TH WEDDING ANNIVERSARY!

Dah masuk 4 tahun usia perkahwinan kitaorg. Alhamdulillah... Semoga berkekalan hingga akhir hayat hendaknya, Amin...

Lagu iringan slide show ni fav aku n Hubs, semasa menempuhi byk dugaan & asam garam rumahtangga. Dari zaman start berdua lg. Still, sampai skrg, kalo dgr rasa nak bergenang air mata, kerana teringat how this song kinda got me through the rough times.

Apa pon, tahun ni sambutan istimewa sket. Biar pon jauh dari family tercinta, kawan2 rapat (read geng Black Tutor, you know who you are - I miss you guys sssooooooo badly, words can't say!), biarpon tiada candle light dinner mahupon jamuan mewah2 di restoran mahal2, tp tahun ni paling best kerana hadirnya Aisyah Nurzahirah dalam hidup kami. Setinggi2 kesyukuran ke hadrat Ilahi yg memakbulkan doa kami sekali gus kehadiran insan bernama Aisyah ini telah melengkapkan lagi keluarga kami....

HAPPY 4TH ANNIVERSARY, HUBS!





10 comments:

Badrul Anuar said...

tahniah....semoga dimurahkan rezeki dan dipanjangkan umur..dan berkekalan sehingga akhir hayat...

zafi said...

amin! congrats noris n saiful... lovely couple... lovely little baby Aishah...
take care!

keindahanalam said...

Semoga Noris, Saiful and Aisyah diberkati serta dirahmati Allah selalu. Cherish every single moment in your life and live life to the fullest! Semoga berkekalan di dunia dan akhirat. Ameen.

iso said...

selamat ulang tahun :D semoga berkekalan



p/s: chief black tutor dh balik ni, anak2 buah bila plak?

ar.nie said...

Happy 4th Anniversary Oyis!

Semoga panjang umur, murah rezeki & gorgeous selalu ya! :)

Kiss to baby Aisyah! ;)

Nabil said...

congrats..^_^

noris said...

bad & zafi:
tenkiu2... korg ni dah dekat midnight pon x tido lg ke? aku lps upload tu terus tido... ni baru baca hihi...

noris said...

shue:
alamak, br perasan. ko lg lewat. geng berjaga mlm apa korg ni? (time tu time msia, aku x adjust, so convert ke time UK, 2 pg no?)

iso:
aku yg patut tanya ko, bila nak balik msia tgk bini nak bersalin? ke dah balik?

arnie:
tq.. wah ni 1st time org wish muga gorgeous slalu... hihii... smg makbul! amin...

nabil:
thanks. rasa cam tiba2 je dah 4 thn! how time flies...

yzmahoney said...

skejapnyer 4 tahun!!! samelar dgn kite, mas & ina...semue dah 4 tahun kawin..heheheh

Oyis said...

yzma:
tu la psl... rasa cam x sangka ek kita semua dah 4 tahun kawen! sungguh... kdg rasa cam br 2 thn jek, bole x rasa gitu hehe... tahun kita semua kawen sama2 tu best gak kan? kenyang fakulti mkn nasi minyak berturut2, lps satu, satu hehe... tp kita la paling senior huhu... by a few months je pon... ingt lg, korg yg berdarah manis (tunang org masa tu, kobar2 nak kawen) siap kerumun kita yg br2 kawen masa tu, utk interbiu psl isu SX hoho... *shhh! pecah rahsia* but i guess girl frens mmg wat cam tu... hahah... miss la korg so so sooooo much!!!!!