Tuesday, December 4, 2012

This Is It


My blood, sweat and tears. Literally.

My four years of research all summed up in just 232 pages.

This is all the examiners have to make a judgment from, and of course my answers on the day of the viva itself.

Though I'm nervous, I'm so relieved that at least one BIG hurdle has been successfully tackled, Alhamdulillah! 

One more to go step to go to realise this dream, In Shaa Allah. Please pray for my success!


PS: Masih belum bole berlapang dada sgt lg, ada byk kerja bersusun, mostly bureaucratic la, like contact Pendaftar, make arrangements to move, submit to a few publications, a few writing up projects lined up, packing and shipping, and of course, mentelaah material utk viva. Doakan semua dipermudahkan...



12 comments:

Mama Zharfan said...

congrats :) :)

Ayu azmir said...

tahnaih... semoga dipermudahkan semunya...a minnn...

Jordan said...

Woohoo! Congrats!

masz14 said...

tahniah tahniah

Liyana said...

Alhamdulillah. Just a few small hurdles..and tara..!! I doakan utk u Oyis :)

WaNNi said...

alhamdulillah. bila submit je 80% bebanan dah lepas. insya'allah semoga viva nanti dipermudahkan.

Nadiah Sidek said...

wah...dah siap tesis. tahniah! semoga dipermudahkan urusan seterusnya..ameen. :)

Anonymous said...

Congrats,

Bila nak balik? Tunggu viva ke?

kak ty said...

tahniah and wish u luck!

CeqGu said...

alfun mabruk !!! kami kat brunei doakan noris dapat buat yang terbaik dan dipermudahkan segala urusan. cepat2 kelik mesia, nok make nasi goreng macam ari tu hehehe

3yearshousewife said...

Good for you! Insyaallah, tak lama je lagi Dr. Noris...

Oyis said...

thanks everyone for the wishes and doa! Alhamdulillah berkat dorongan, smgt dan doa semua, tesis dah dapat submit. dipohon agar kalian terus mendoakan agar smg segala urusan seterusnya dipermudahkan Allah serta berjaya melepasi viva tanpa byk halangan, amin. terima kasih sekali lg :)