Friday, June 3, 2011

Happy 6th Anniversary



Hari ni adalah hari ulangtahun perkahwinan aku dan Hubs yg ke-6, Alhamdulillah...

Pagi2 lg dah dpt kad cinta dlm inbox email. Meh kita tgk apa intipati email tersebut...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.




*THUD* - bunyi pengsan, jatuh dari kerusi


Adoi, potong stim betul la Prof ni. Terus x jd angan2 nak celebrate anniversary or mengular ke mana2. Nak karang entry jiwang jiwi pon x leh, jiwa dah kacau. Back to work kesudahnya.


Apapon, buat suami tercinta, Happy 6th Anniversary. May there be more splendid years for us to celebrate together, Amin. Didedikasikan lagu 'I'm Only Me When I'm With You' buat kakanda, maklum lah, kita sama2 taste in music and artis wanita fav kita ni kan ;)







8 comments:

Queen of Pirus said...

Congratulation Norriz. semoga berkekalan & berpjgan sepjg hayat hendaknya. AMIN.

Lia Sakinah said...

Congratsssss Noris & Saiful... So inspired with your lovey dovey mode...hehe... semoga kebahagiaan berpanjangan ke akhir hayat...dan smoga beroleh lebih ramai junior aisyah... ;-)
p/s: dah order nasik malam? hehehehehe

mast@work said...

happy anniversary oyis..

moga berkekalan hingga ke syurga..

progress report tu jangan lupa.. keh keh

Azizul Azri Mustaffa said...

Tahniah..Happy anniversary to both of you..:)

London Fashion Store said...

tahniahhh kak Oyis!!! semoga jodoh bahagia selamanyaaaa ;)

ummihasan said...

Happy Anniversary kak noris n abg saiful.. laa, sama tarikh ke, hehe..
ok kak. May Allah bless both of you =)

isabelle said...

happy anniversary, oyis & saiful.
mata kasi kuar love love tau

Oyis said...

K anim: terima kasih kak.

lia: haih dah masuk thn ke 6 x yah order2 dah hahha. part lebih ramai junior Aisyah tu menarik, cuma cannot pinpoint when yet, but insya Allah when He says it's right

mast: hmm tension betul psl progress report ni

azizul: thanks azizul :)

bibi: terima kasih byk2!

ummu: tenkiu very much. tarikh ni mmg glamer, sbb cuti sekolah kan. kalo kat msia dulu, tiap2 thn x leh sambut, sbb sibuk ke kenduri kendara member2 lain yg kawen tarikh tu (tp thn lain). termasuk pegi kenduri awak hihihi

isabelle: mcm ni ke <3 <3 <3 <3 <3 hehehe