Thursday, April 14, 2011

Kita Bakor Ajo! Bakor!


Bkn la teman ni taksub bebenor ngan ceciter citer Hantu Kak Limah Balik Rumah tu (altho sgt lawak!), tp mandangkan teman ni ngejor deadline, makanya teman masok yg bakor2 aje le siang hari td. Senang, bakor dlm oven then tinggal. Leh teman siapkan slides teman nih. Menu: Chips, Sosej Ayam, Mushroom & Tomato Omelette, Ayam Bakar Mayonis :)


5 comments:

Badrul Anuar said...

:) ..sedap

Oyis said...

bad: hehe menjadi x karangan aku dlm loghat perak ni? :P

miSs inTerpReted said...

hihi...this has been my menu for the past few days as well. :)

sedap plak nmpak ayam bakar mayonis tu!!

isabelle said...

bakor..jangan tak bakor.

Oyis said...

sabb; 2 hari berturut2 i buat menu sama! cuma yg repeat tu ayam bakor tu je la, mlm kedua tu mkn ngan nasi and telur dadar and sup sayur, bkn chips dgn omelette dah, melayu nya version plak hahah

isabelle: bakor je, senang. kalo i duk msia sure dah beli ayam golek kat pasar mlm aje, x main bkr2 sendiri nih!