Friday, October 10, 2008

So Long, Farewell & All Da Best



Hari Selasa lps kitaorg gi mkn2 ala2 meraikan those yg akan sambung blaja soon. Huge thanks to Nabil & Mas yg bertungkus lumus merancang majlis tersebut...

Antara yg hadir pada majlis yg mengambil tempat di Nando's itu ialah Nabil, Mas, Beng, Farid & wife, ET, Azri, Azlan, Azura, Izuan, dan yang last skali made it to the table ialah aku & Aisyah... nak wat camne, dah budak tu tido kan... kena la tunggu dia bgn baru leh solekkan dia :P

Ni dia Cik Abe yg dah pon berlepas hari Rabu lps... Azri ke University of Lugano, Switzerland


Ni plak ex-room mate aku (ET) yg akan berlepas in a few hours to University of Erlangen, Germany.


Ni plak pasangan yg akan berlepas saing aku nnt (Farid & Dila) ke Auckland University, New Zealand.



To all of my friends, sama ada yg dpt hadir ke tidak ke majlis tersebut, kita nak ucapkan terima kasih byk2.... atas sokongan n bantuan... kalo ada silap n salah harap maafkan... kalo terhutang, halakan lah yek... semoga sama2 kita berjaya mencapai cita2...

So..
Uf widerl├╝ge (Swiss)
Auf Wiedersehen (German)
Good Bye
Selamat Tinggal to All....


5 comments:

Mummy HnH said...

oyis, bestnya tgk u all.. biler oyis dah pi UK nnt, every day wajib laa saya visit blog oyis nie... seronok sgt visit blog struggling (study) mommies nih... all the best! ;)

Oyis said...

best ke? emmm.. buat masa ni tgh x rasa cuak n sibuk yg amat... sbb byk lg x prepare.. last minit betul hehe... sampai kan rasa x sempat nak pump (but still pump la), apa tah lg nak update blog (byk nk tulis, tp x dan.. sorry la fellow readers...)

arnie pon pernah blaja kt luar neg dulu kan? kelam kabut cenggini gak eh before berlepas?

Sazly Salfarina said...

Bile la agaknye kite dapat kumpul ramai2 ek. Tahniah pada semua, semoga kite semua balik dengan kejayaan.

PuteriSatu said...

lama tak jengok sini...selamat hari raya....aisyah dah pandai apa sekarang?

Oyis said...

sazly & salfarina:

insya Allah, lps 3 - 4 thn lg berjumpa la kita semua... semoga terkabul doa mu itu hehe... semoga semua pulang dgn kejayaan.. amin

puterisatu:
selamat hari raya juga... maaf zahir n batin eh... raya2 ni sibuk sket kan? aisyah masih peringkat meniarap n cuba2 merangkak... bontotnya terangkat2 tp lom bole menuju ke depan lg hehehe