Monday, July 25, 2011

Summer Holiday Starts Today


For Aisyah la at least.

Uni dah cuti lama dah, end of May hari tu, tp of coz, postgrad students mana kenal erti cuti. Dedikasi gitu.

Saja bubuh gak entry ni, kenang2an. Pic kat atas gmbr kat sekolah td.

Tahun dpn dia masih lg di nursery, but starts on a new academik calendar lah, in September 2011. Lama jgk tu duk umah, sebulan seminggu.

Ok lah, nak tido.

Night2.


4 comments:

Mama Zharfan said...

summer kat UK best kan sbb nyaman :)

yatie chomeyl said...

summer di jepun ni panas ceng ceng...sero nk bui SN pakai spendo jah tubik jale2 sbb sie tgk dio peluh kejak kui3x

Nida said...

bestnya.. summer.. kat sini terketaq-ketaq sejuk

iezma said...

i pon teringin nk berchoti-choti sblm masuk kerja..tp ape kan daya... :((