Sunday, May 26, 2013

Musim Kenduri

Musim kenduri kawen dah start balik. Sejak balik, kami sekeluarga dah attended a few, but I almost forgot how busy it can get bila cuti sekolah. Maklumlah, 4 tahun kat UK, weekends jarang ada komitmen lain. My corrections had to wait, kena make way for the majlis. Ini dia budak dua org yg diangkut sama ke kenduri, sengaja I dressed them in red bg sedondon hehehe...



PS: Cuti dah start, meaning kakak Aisyah yg baru 2 minggu start tadika pun cuti la jgk seminggu *tepuk dahi*


 

4 comments:

Ayin mm said...

lama akak tak berblog... tau-tau yer dah balik sini.... comeyyyy betul budak berdua tu

Mama Zharfan said...

musim kenduri yer..my cousin kawin kat kelate me tak kelik pun ;) sbb nak gi holiday hehe

mirah said...

Noris,

You still can send aisyah to taski walaupun cuti.
Aisyah and Khadijah stay taski for this school holiday. Kena add up fees utk aisyah. Biasanya masa cuti ni, diaorg main je kat sana.

noris said...

mirah: oo ye ke? tp kalo just day care, x pe la biar aisyah kat umah nenek dia. cuma rasa ralat sket, br pegi 2 minggu, then cuti lg 2 mggu, aiyaaa... masuk x kena timing betul