Monday, April 29, 2013

Wake Up, It's Monday!

Feeling malas2 nak bgn di pg Isnin ni? hehe.. Biasalah, lps weekend kan, mesti rasa mcm nak sambung tido/ rehat kat umah gitu on Monday mornings. Ni nak share video seorg budak yg juga malas2 nak bangun. Nak susu dan nak sambung tido tu sama byk hihi... Bcoz dia dah bergerak2 in his sleep, and it was time for his 'breakfast' anyway, I grabbed my cam and kacau2 dia suruh bgn hehe.. Video is a bit dark. langsir bilik x bukak lg masa ni.


video


I love how dia gerak2 nak bgn, tapi masih ngantuk2. Then when I bg salam, dia jawab 'hmmm..' ackowledging my presence. Bila panggil nama plak, aik, bukak mata sket and senyummm. The best part (for me) is next, when I ask, 'Want to have milk? Nak susu?' Terus bukak mata and geliat. Never say no to milk, katanya. Rezeki jgn ditolak hehehe.. Finally menyedari dia dirakam, terus tutup muka ala2 celebrity lari drpd paparazzi hehe


Have a stress-free Monday, all! (if that is at all possible :P)


  

4 comments:

CeqGu said...

hehehe.....baguihhnya anak teruna ni. kena kacau pun tak nanges. firas dulu, kacau ke tak kacau ker mesti huwaaaaaaaa tahap max. dah besar hensem bergaya pun cenggitu la jugak perangainya ish ish ish

S.U.F.E.E.N.A.N said...

Alaaa tian taye..taye nak tito lagi aa..mummi ni tak sporting tul aa..ekekekee..

Tomeiiii jerk cik kenit ni menggeliat2!:)

Puteri Satu said...

alahai.. akak lama tak jengok sini..rupanya dah 2 dah ye... apapun... walupun terlambat tahniah dari akak.... :)

noris said...

k anis: kalo nak suruh zayd bgn cpt, cabut seluar e.g. nak tukar pampers, gerenti dia bukak mata hehe.. eh tp masa kat umah noris di plymouth tu, x dgr pon firas nangis pg2?

k sufeenan: baby buat apa pon comel kan kak? (kecuali melalak la) hihi..

k puteri: Alhamdulillah.. dah ada 2. terima kasih kak.