Thursday, November 6, 2008

Aisyah's New Skills

Sejak dtg sini, ada beberapa skills baru yg Aisyah dah dpt yg akan aku share dlm bentuk video. Antaranya...

Aisyah dah pandai berckp2 secara baby babble. (Maaf kualiti video teruk sbb ini adalah gmbr awal pg lps Subuh n lampu di UK ni hanyalah lampu kuning malap itu, mana ada lampu kalimantang u...)

video



Aisyah dah pandai duduk supported, and dah pandai claim hak milik sendiri. Tgk betapa dia x nak kongsi plastik yg dia pegang tu. (Plastik tu kecik aje n kitaorg mmg mengawasi dia masa dia pegang plastik tu in case of suffocation, jgn bimbang).

video



Aisyah dah pandai duduk ala2 piggy back ride atas tengkuk bapak dia. Again, still supported. Btw, itu diorg kat lab aku. Ye, kami berbondong2 pergi lab dgn selamba tidak mempedulikan org lain nak kata apa... muka tembok sungguh... hua hua hua...

video



Lastly, Aisyah dah pandai nyanyi. Also ini dirakam pd waktu bgn pg, and pada masa ni tahi adalah bertempek di bontotnya belum ditukar nappy, tp dia bole nyanyi dgn bahagia nyer.. (mula2 dia berckp2, lps saat ke 47 dia nyanyi, bear with me).

video

1 comment:

Lia Sakinah said...

Wah...byknye noris dh update rupenye...sy yg ketinggalan nih. Hehe... Owhh...aisyah pun suka masuk brg dlm mulut yerk...kene jaga2 selalu kan noris, takut je dia trmakan benda2 x patut. Mcm Qystina, aritu sikit lagi nk mkn kumbang & taik cicak, nasib baik kitorg nmpk. Pastu igt nk bg dia serik, kitorg letakla halia...u know what, bknnye dia serik, dia gigt2 halia tu, dimakannye pulak...hai...nmpk gayanya kene tunggu je la habit dia tu hilang sndiri. Ada org suh letak cili, x smpi hati la...huhuhu...