Sunday, March 31, 2013

One Month Old Today!


Alhamdulillah...

Sorry it's a very short one. Esok got an early start. 1-month vaccination and post natal checkup is in order.


7 comments:

Hazrina Nasir said...

Eh?! Tahniah! Dah sepasang dah. Very cute baby. Cepat je membesar diorg ni. Like mine tup tup dh 7 mos. Ulit puas2 ye kak :D

Oyis said...

Ina: tenkiu. mmg cpt jg rasanya masa tu berlalu. nak update blog pon dah x leh sekerap dulu. singgah2 blog pon sekadar yg sempat je. itu la, ada skali dah lama x jenguk blog ina, skali tgk ihsan dah ada adik hehe. smg ina and family sentiasa sihat dan berbahagia hendaknya :)

Anonymous said...

Congratulations, semoga jadi anak yg soleh. Best2... dejavu pulak baca kisah you ni. I had my second baby of which was also a boy 1 month before my first (who is a girl) turned 5 yo. And I completed my PhD 3 months after he was born. In your case, you completed your PhD 3 months before he was born kan... anyway, enjoy motherhood of mom of two.

CeqGu said...

Tahniah,sebijik sejibon muka kakak dia

masz14 said...

betul.. tengok sekali. ni adik aisyah ni.. hahahaha

isabelle frankly said...

eikkk!!!
dah sebulan, dah nmpk rupa dia sikit...
i mean, kalo muka baby kan selalu nmpk se-pattern je.haha

Oyis said...

anon: thank u. wah mmg sama la kes kita. i bet u mmg familiar sgt la dgn perasaan i yg rushing nak siapkan sbb nervous dah sarat gile! Alhamdulillah all ended well for us. bila lama gap ni (sulung dah nak 5 yo), mmg rasa mcm bersalin anak 1st semula ek, sbb lama x pegang baby :)

cheGu: kan? tgk next entry. yih wat comparison

masz: tak syak lagi hehehe. curious jg nak tahu wajah mcm aisyah versi boy nnt mcm mana hehe

isabelle: a ah, dah sebulan. kdg rasa mcm eh cptnya dah sebulan, mcm sakit bersalin pon x hilang lg. how time flies kan? tp kdg2 rasa mcm dah x bole ingat dah life before zayd. i pon tgh tggu jgk tgk rupa dia camne